Wellness Verzorging

Wellness en Verzorging voor Uzelf

Waarom gaan mensen voor veneers naar Turkije?

In het afgelopen decennium, toen cosmetische tandheelkundige ingrepen zoals het zetten van Dental crowns of veneers in Turkije veel gebruikelijker zijn geworden, zijn locaties voor het aanpassen van het gebit, zoals in Turkije, enorm populair geworden. De belangrijkste reden hiervoor is de betaalbaarheid. In Nederland kosten tandheelkundige veneers aanzienlijk meer dan in de meeste Turkse tandheelkundige klinieken, wat zeer aantrekkelijk is voor mensen die graag hun glimlach willen laten transformeren voor de helft van de prijs. 

Let hierbij echter wel op dat sommige praktijken in Turkije vaak kiezen voor goedkope veneers. De normen kunnen vaak laag zijn en je het risico loopt behandeld te worden door iemand die ondergeschikt is. De waarheid is dat wanneer u in Turkije op zoek bent naar het veilig laten plaatsen van veneers van hoge kwaliteit, zoals bij Dental Turkey, u uiteindelijk wel de eersteklas prijzen zult betalen, maar deze alsnog goedkoper zullen zijn dan de prijzen die worden aangeboden in ons eigen kikkerlandje.

Welke vragen moet ik een chirurg stellen als ik veneers krijg in Turkije?

Zoals met alles, is het belangrijk om van tevoren goed onderzoek te doen. Lees recensies, ontdek wat andere mensen te zeggen hebben over hun werk, kijk of er gecertificeerde artsen werkzaam zijn of concentreer je puur op de cosmetische ingrepen zelf en hoe deze ingrepen worden gedaan in vergelijking tot behandelingen in Nederland. Spreken zij Engels? Met welke materialen werken ze en welke kwalificaties hebben ze? Wees niet bang om deze vragen te stellen. U heeft het recht om álles te vragen!

Het helpt ook om te vragen wat ze u kunnen bieden. Kunnen ze u tal van voorbeelden laten zien van eerdere gevallen zodat u kunt zien wat u van de uiteindelijke resultaten kunt verwachten? En vergeet ook niet uzelf niet de vraag te stellen; Voelt u zich veilig en gerustgesteld bij de tandarts die u overweegt?