Wellness Verzorging

Wellness en Verzorging voor Uzelf

Voor een massage in Amsterdam ga je naar Beijing!

Massage Amsterdam

Ik was op zoek naar een goede plek voor een massage in Amsterdam en kwam bij Beijing salon terecht. Nadat ik me heb verdiept naar een goed massagesalon en veel websites heb bekeken, koos ik toch voor Beijing. De stijl op hun website sprak mij erg aan dus ik besloot om een afspraak te maken. Lees hieronder gauw verder hoe mijn ervaring was bij Beijing salon.

Massage Amsterdam 1

Een vertrouwde plek voor je massage in Amsterdam

Zoek je een goede plek voor je massage in Amsterdam? Dan kan ik je Beijing meer dan aanraden. Voor mij was het de eerste keer en ik moet zeggen dat ik er geen seconde spijt van heb gehad. Ik heb ultiem genoten van hun ontspanningsmassage en kwam volledig tot rust. Je kan bij Beijing kiezen uit verschillende soorten massages. Je kan bij Beijing terecht voor een volledige massage voor je hele lichaam, of alleen je nek, schouder of een ander lichaamsgebied. Ze nemen de tijd voor je en nemen de gehele behandeling rustig met je door. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je gelijk waar je aan toe bent. Ik vond het namelijk best spannend maar de medewerkers wisten mij gelijk gerust te stellen en te vertellen dat ik juist moest genieten. Ik heb zeker weten genoten en wanneer ik weer een massage in Amsterdam zoek, weet ik zeker dat ik weer terug ga naar Beijing.

De salon zit in de Kinkerstraat in Amsterdam en is zeven dagen per week geopend van elf uur in de ochtend tot negen uur in de avond. Dus ben jij op zoek naar een goede plek voor een massage in Amsterdam? Zoek dan niet langer en boek snel jouw massage bij Beijing in Amsterdam! Je kunt via de website al een massage boeken of ze zijn telefonisch bereikbaar. Liever even langs gaan? Ook dat is geen probleem.