Wellness Verzorging

Wellness en Verzorging voor Uzelf

Unieke vakantieparken aan zee in ons eigen Nederland

bungalowpark aan zee

Wie altijd naar het buitenland gaat voor een vakantie, is vast niet bewust van het feit dat Nederland ook veel te bieden heeft. Zo vind je hier unieke vakantieparken aan de Noordzee. En zeg nu eerlijk, hoe leuk is het om aan de Noordzee wakker te worden? Tevens bevinden zich ook veel parken op loopafstand van de zee, en dat is natuurlijk ook niet verkeerd. Wil je nu meer weten over het vinden van een bungalowpark aan zee? Lees dan zeker eens verder.

bungalowpark aan zee

Een bungalowpark vinden aan de zee

Nederland heeft niet het klimaat van Zuid-Frankrijk. Maar het leent zich uitstekend als vakantieland. Het is natuurlijk niet gek dat je veel buitenlanders ziet aan de Nederlandse kust. Er zijn dan ook veel prachtige vakantieparken te vinden. Denk aan Roompot Kustpark Egmond aan Zee. Dit park ligt weliswaar niet direct aan de zee, maar de wandeling van twintig minuten stelt natuurlijk ook niet zo veel voor. En zo om je gelijk eens in beweging. Tevens is er op het park veel te doen, vooral voor de kinderen. Zo kunnen ze laserschieten, tafeltennissen en andere leuke spelletjes doen. Verder kun je de kaasmarkt in het oude centrum van Alkmaar bezoeken.

Een andere optie zijn de strandhuisjes in Julianadorp. Hier staan negentig leuke strandhuisjes welke vlakbij de zee staan. Daar word je wakker en kijk je direct op de Noordzee. De huisjes zijn ook niet eens met de auto te bereiken, waardoor je al je spullen moet laten afzetten op locatie. En dat is al een leuke ervaring op zich! Tenslotte is er nog het Nautisch Centrum Scheveningen. Dit is absoluut een unieke locatie te noemen. Het zijn appartementen welke aan de Noordzee liggen, daar kijk je dan ook op uit vanuit je kamer