Wellness Verzorging

Wellness en Verzorging voor Uzelf

Schoonheidssalon Aalsmeer legt je in de watten

footprint-1014933_960_720-300x200Voor wie zich heerlijk laat verwennen bij Schoonheidssalon Aalsmeer weet maar al te goed dat de verleende service hier optimaal is. Even ontspannen in een oase van rust maakt het mogelijk om jouw lichaam en geest weer tot zijn recht te brengen. Hier is het mogelijk om een behandeling te boeken die ergens anders duurder uitvalt, oftewel goedkoper als bij hun krijg je het echt niet! Al moet ik zeggen dat ik bij hun echt tevreden ben over de service, gewoon geweldig om daar heen te gaan.

Het bijhouden van je huid is natuurlijk van belang. Door dit aan hun over te laten hoef jij je in ieder geval geen zorgen voor te maken dat er klachten ontstaan. Samen met de medewerker van Schoonheidssalon Aalsmeer wordt er gekeken naar jouw huid, hierop volgt een behandeling wat ten goede is voor je huid! image-3-e1454487007750

Mijn review:

 

Vanaf het moment dat ik op zoek ben gegaan naar een schoonheidssalon wist ik dat ik bij hun terecht kon. De eerste behandeling was voor mij raar aangezien ik totaal niet wist wat me te wachten stond. Dit heb ik haar ook voorgelegd en zij heeft alles netjes uitgelegd hoe dat ze te werk gaat. Dit gaf mij een prettig gevoel en maakte toch wel duidelijk dat het hier gaat om een bedrijf die weet hoe dat het in mekaar steekt!