Wellness Verzorging

Wellness en Verzorging voor Uzelf

Sauna korting is handig

Ik ben helemaal fan van sauna korting. Tegenwoordig ga ik eens per maand lekker naar de sauna om daar de stress eens van me af te zweten en heerlijk tot rust te komen. Ik vind sauna korting ontzettend handig en ik ga dan ook alleen wanneer ik een goede korting te pakken heb! Ik vind het zonde om teveel te betalen en kies er daarom voor om alleen met korting te gaan. Het kan je ontzettend veel geld besparen, dus waarom niet?

thermen sauna 3

Alleen met korting

Een vriendin van mij en ik gaan altijd samen. Vaak kost de sauna je toch al makkelijk honderd euro per persoon, een hapje eten erbij en een lekker wijntje maakt het allemaal niet goedkoper. Ik vind het wel lekker om ook even wat te eten in het restaurant bij de sauna en tussendoor moet er natuurlijk ook even wat gedronken worden. Het is handig om dit te doen en met korting is het natuurlijk nog net wat beter. Regelmatig ben ik naar de sauna gegaan met bijvoorbeeld een gratis maaltijd erbij of een gratis behandeling. Dit zijn dingen die ik minder snel zou doen als ik er los voor zou moeten betalen, en daarom kies ik ervoor om dit alleen te doen met kortingen. Wanneer je dit maandelijks zonder kortingen doet wordt het voor mij een beetje te bont. Ik vind zoals ik het nu doe helemaal perfect en ik kan dan ook iedereen aanraden om ook lekker met korting naar de sauna te gaan.

thermen sauna 2