Wellness Verzorging

Wellness en Verzorging voor Uzelf

Sauna kopen? Lees onze tips

Wist u dat het gebrek aan zonlicht en warmte een negatief effect hebben onze gesteldheid? Vermoeidheid en minder weerstand zijn het gevolg. Dit is de reden waarom veel mensen in de wintermaanden zich minder energiek voelen. De oplossing? Regelmatig naar de sauna gaan. Dit betekent wel dat u vaak de deur uit moet. Nog idealer: uw eigen sauna!. Bij Rhodos vindt u de mooiste sauna’s tegen een zeer scherpe prijs. We geven u graag een aantal tips om u te helpen tijdens uw zoektocht.

Diverse soorten en maten

Voordat u tot aankoop overgaat is het raadzaam in kaart te brengen wat nou precies uw wensen zijn. Waar plaatst u de sauna, kiest u voor stoom of houdt u van een droge sauna? Rhodos biedt allerlei soorten sauna’s in verschillende afmetingen. Van Finse sauna’s tot aan barrels en maatwerk sauna’s. Maak een lijstje met al uw voorkeuren zodat u gericht kunt gaan zoeken.

Beschikbare ruimte

 

Waar plaatst u de sauna? Dit is van belang omdat er dan meteen al bepaalde sauna’s afvallen. Sommige zijn te groot en bepaalde varianten hebben wellicht niet de goede afmetingen. De ruimte speelt in ieder geval een belangrijke rol. Let erop dat u een sauna nooit te dicht tegen de muur plaatst, zo voorkomt u vochtproblemen.

Sauna specificaties

Heeft u een aantal modellen gevonden? Vergelijk de specificaties van de sauna’s om de beste keuze te maken. Via de webshop van Rhodos ziet u in één oogopslag wat de afmetingen zijn en hoe de sauna uit te breiden is. Ook bepaalde kenmerken zijn van belang. Beschikt de sauna over banken, steunen voor het hoofd, een vloerrooster en rugleuning? Zijn er voldoende zitplaatsen en is de sauna voldoende geïsoleerd? Kijk en vergelijk!

Persoonlijk advies

Het kan soms best moeilijk kiezen met al die mogelijkheden. De medewerkers van Rhodos staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Vertel uw wensen en budget en zij gaan voor u op zoek naar een sauna die voldoet aan al uw voorkeuren. Langskomen in de showroom behoort ook tot de mogelijkheden. Meer weten over de mogelijkheden? Breng een bezoek aan de website van Rhodos.