Wellness Verzorging

Wellness en Verzorging voor Uzelf

Opleiding sportmasseur Rotterdam heb ik vorig jaar gevolgd

Opleiding sportmasseur Rotterdam

De opleiding sportmasseur Rotterdam heb ik vorig jaar succesvol afgerond. Daar ben ik echt heel erg blij mee. Het was altijd al een doel van mij geweest om die af te ronden. Zelf ben ik namelijk ook een actieve sporter dus ik weet hoe belangrijk het is om een goede massage te krijgen. Dat kan echt heel erg veel schelen als jij een blessure hebt opgelopen. Een keer ben ik door iemand gemasseerd en toen werd de pijn alleen maar erger en erger. Later bleek dat hij helemaal niet gekwalificeerd was. Vanaf dat moment besloot ik om zelf een cursus te gaan volgen omdat ik wil dat elke sporter door een professional geholpen wordt.

Massage

Leuke opleiding sportmasseur Rotterdam

Omdat ik kwaliteit heel erg belangrijk vond, heb ik gekozen voor opleiding sportmasseur Rotterdam. Deze cursus voldoet aan alle Centraal Register Kort Beroepsonderwijs eisen. De gehele cursus duurt een jaar. Zelf heb ik echt enorm genoten van dat jaar omdat ik zoveel aan het leren was. Op het eind heb ik ook mijn diploma mogen behalen en kon ik ook daadwerkelijk aan de slag. Met het diploma mag jij zelfs jouw eigen praktijk beginnen.

Massage

Een eigen praktijk oprichten

Nadat ik de opleiding sportmasseur nabij Rotterdam had afgerond ben ik eerst bij een praktijk gaan werken. Toen ik het gevoel had dat ik daar genoeg ervaring had opgedaan, besloot ik voor mijzelf te beginnen. Ik vind het zo tof aan de cursus dat dat gewoon kan. In mijn praktijk help ik mensen van blessures af die zij tijdens het sporten zijn opgelopen. Ik kan deze leuke opleiding echt aan iedereen aanraden die ook masseur wil worden. Als jij er echt voor gaat dan kun jij alles bereiken wat jij wilt. Neem eens contact op met het opleidingscentrum en bespreek samen de mogelijkheden voor jou.