Wellness Verzorging

Wellness en Verzorging voor Uzelf

Ontspannende training met muziek

training met muziek

Heb jij je ooit kunnen relaxen tijdens een training met muziek? Dan moet je eens naar de Coachingpraktijk De Klankschaal gaan. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat ik mij nog nooit zo relaxed heb gevoeld als tijdens deze sessie. Luisterend naar de geluiden die via de klankschalen afkomen, kan jij je ontspannen. De sessies worden in kleine groepjes gegeven. Op deze manier door op een bepaalde manier naar de geluiden te leren luisteren, kan jij je leren te ontspannen. Voor mij was deze training zeer leerzaam en dagelijks voor ik deze in de praktijk uit.  training met muziek

Mooie geluiden

Voorheen leek het mij maar raar om te kunnen ontspannen door het luisteren naar bepaalde geluiden. Tegenwoordig weet ik wel beter en doe ik dit bijna dagelijks. Door de training met muziek die ik onlangs heb gevolgd sta ik veel positiever in het leven. Als ik een moment heb waar ik mij even geen raad weet kan ik mij in de geluiden van bijvoorbeeld een klankschaal even ontspannen. Daarna kan ik de hele wereld weer aan en kan ik verder gaan met de dingen waarmee ik bezig was. Iedereen die behoefte heeft aan een beetje ontspanning, kan ik adviseren om contact op te nemen met Coachingpraktijk De Klankschaal.