Wellness Verzorging

Wellness en Verzorging voor Uzelf

Komt u ook eens langs in deze privé spa in Amsterdam?

Ik ben best een verlegen maar ook romantische vrouw die graag haar man verwent met leuke dagjes uit, een keer een voetbal wedstrijd, lekker koken en tijdens de feestdagen doe ik ook graag leuke dingen om hem gelukkig mee te maken. Hij doet het zelfde voor mij en daar ben ik super dankbaar voor. We zijn er voor elkaar door dik en dun en werken ook hard voor alles wat we hebben en kunnen doen. Een van de dingen die mijn man heel graag allang wilde doen is naar de wellness gaan. Ik heb de boot altijd afgehouden omdat ik te verlegen ben om daar in mijn nakie te lopen en zelfs in een badpak voel ik me niet fijn tussen allemaal mannen en vrouwen in en dan maakt het me niet eens uit hoe ze er uit zien, ik voel me gewoon ongemakkelijk. Dus besloot ik op zoek te gaan naar een privé spa in Amsterdam. Het leek me heel fijn om dit samen met mijn man te kunnen gaan doen, om een privé spa in Amsterdam te vinden waar we samen een paar fijne uurtjes zouden kunnen gaan beleven. Op de site spa1001.nl vond ik een privé spa in Amsterdam. Op de site van de privé spa in Amsterdam kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft voor een romantisch dagje uit. Of gewoon een ontspannen dagje uit. Ze hebben verschillende arrangementen waaronder ook een party arrangement naast het arrangement voor 2. U kunt online reserveren, ook met een bepaalde gift card maar die had ik helaas niet. Ze bieden verschillende wellness mogelijkheden waaronder een relaxbank, voetenbaden, een loungeruimte, stoomcabine met hemelplafond, een bubbelbad en een Finse sauna. Heerlijk toch even ertussen uit met zijn tweetjes? Gewoon genieten en even aan niets anders denken dan aan elkaar en het moment? Ik zag trouwens dat ze ook een high tea aanbieden, natuurlijk heerlijk om te doen en zo heeft u ook gelijk wat gegeten toch?

Wilt u ook een keer een privé spa in Amsterdam boeken?

Ga dan een keer naar deze site toe en laat u verrassen door alle mogelijkheden die ze daar bieden. Heerlijk was het trouwens, mijn man was zo verrast en heeft echt de dag van zijn leven gehad! Echt een aanrader voor iedereen die hiervan houdt!

Interesse in een dagje privé spa?

Dan moet u zeker een kijkje hier gaan nemen omdat;

  • Ze diverse arrangementen aanbieden.
  • Het een paar prachtige locaties zijn.
  • U heerlijk kunt ontspannen en kunt kiezen uit allemaal faciliteiten.

Iedereen heeft het toch wel eens nodig? Om een dagje er tussenuit te knijpen en aan niets anders te hoeven denken dan alleen maar dat moment? Wij wel hoor, en wij zijn persoonlijk heel erg blij dat we zijn gegaan en hebben afgesproken dat we dit een keer in het half jaar gaan doen! Kijk daarom snel even op deze site om te zien wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden. U zult zien dat u hier mooie arrangementen kunt vinden die voor heel goede prijzen te boeken zijn.