Wellness Verzorging

Wellness en Verzorging voor Uzelf

Hangende oogleden, maar wat gaat een ooglidcorrectie kosten?

Wanneer je last hebt van hangende oogleden, dan wil je daar heel graag vanaf. Dit kan je namelijk belemmeren in je werkzaamheden. Misschien heb je ook last van hangende oogleden en wil je graag van die vermoeide uitstraling af.

Zowel hangende ogen en wallen zorgen ervoor dat je er niet op je best uitziet. Daarnaast heb je in de meeste gevallen ook nog een aantal klachten zoals slecht kunnen zien en je ziet er hierdoor vermoeid uit.

Wanneer je ervoor kiest om een ooglidcorrectie uit te laten voeren zijn deze klachten meteen verholpen. Je kan ervoor kiezen om alleen de bovenste oogleden te laten behandelen, of alleen de onderste. Allebei kan ook maar dit zal langer duren dan een aparte behandeling.

In de meeste gevallen wordt een ooglidcorrectie onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. In enkele gevallen en in de meeste gevallen wanneer zowel de onderste als de bovenste oogleden aangepakt moeten worden, kiest de behandelende arts ervoor om dit onder narcose te doen.

Hoe hoog zijn de ooglidcorrectie kosten?

Wanneer je eenmaal de stap hebt gezet en hebt besloten om voor een ooglidcorrectie te gaan, dan hangt daar een prijskaartje aan vast. Het moet gezegd worden dat de prijzen hiervoor niet overal gelijk zijn.

Ten eerste zijn de ooglidcorrectie kosten afhankelijk van de behandeling die je kiest. Je hebt tenslotte de keuze tussen de onderkant en de bovenkant apart te laten behandelen, maar je kan ook voor een gecombineerde behandeling gaan.

Dit houdt niet in dat een gecombineerde behandeling altijd goedkoper is. Het beste kan je voordat je besluit wat je gaat doen eerst even goed informeren. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Je kan hiervoor contact opnemen met https://sarasinclinic.com/.

Zijn er risico’s aan een ooglidcorrectie verbonden?

Wanneer je besluit om je oogleden te laten corrigeren is het belangrijk dat je weet dat er een risico aan verbonden is. Het is tenslotte toch een medische ingreep. Toch hoef je jezelf in dit geval niet echt zorgen te maken.

Het is namelijk zo dat de risico’s bij een ooglidcorrectie erg klein zijn. In het algemeen zijn deze onschuldig en zullen ze na verloop van tijd vanzelf weer overgaan. Er zijn een aantal klachten die na een ooglidcorrectie regelmatig voorkomen.

Na de behandeling komt het regelmatig voor dat de ogen niet volledig gesloten of geopend kunnen worden. In bijna alle gevallen gaat dit na verloop van tijd helemaal over. Indien dit niet het geval is, kan de behandelende arts hier druppels voor voorschrijven.

Het is ook mogelijk dat er na de ingreep zwellingen rondom de oogleden ontstaan. In bijna alle gevallen zullen die na verloop van tijd uit zichzelf verdwijnen. Hou daarom na de behandeling zo veel mogelijk rust en probeer om de ogen zo min mogelijk te belasten.

Na de ingreep kan het ook voorkomen dat er een dof gevoel ontstaat. Ook dit zal na verloop van tijd volledig wegtrekken. Er kunnen na de ingreep ook blauwe plekken rond de ogen verschijnen. Deze zullen uit zichzelf herstellen.