Wellness Verzorging

Wellness en Verzorging voor Uzelf

Haartransplantatie voor het bedekken van dunbehaarde en kale plekken

kaal05_1In mijn familie zijn er best wel veel mannen die op een vroege leeftijd kaal worden. Helaas kon ik ook niet ontkomen aan dat lot en ik merkte al rond mijn 28e dat er plekken op mijn hoofd ontstonden. Mijn haar begon veel dunner te worden en ik werd daar best onzeker over. Ooit heeft mijn vader een haartransplantatie laten doen en dat beviel hem wel heel goed.

Dezelfde kliniek

Een haartransplantatie leek mij wel een goed idee en daarom wilde ik ook de mening van mijn vriendin weten. Na een lang gesprek heb ik besloten om toch op zoek te gaan naar een kliniek voor de haartransplantatie. Mijn vriendin stond achter mijn keuze, omdat zij wist dat ik er wel een beetje moeite mee had.

kaal02-1Van mijn vader had ik informatie gekregen over de kliniek en daarom besloot ik een afspraak te maken bij de kliniek. Door de behandelend arts werd ik heel erg goed geïnformeerd over de behandeling en daarom heb ik besloten om de haartransplantatie twee weken later te laten doen.

In het begin was ik wel een beetje zenuwachtig, maar de behandeling stelde uiteindelijk niks voor. Er is gelukkig niet heel erg veel getransplanteerd en daarom kon dit makkelijk in een dag gedaan worden.

Met het resultaat ben ik heel erg tevreden, omdat het er heel erg natuurlijk uitziet. Sinds de haartransplantatie merk ik dat ik veel beter in mijn vel zit. In het begin twijfelde ik heel erg maar ik ben blij dat ik dit heb gedaan!