Wellness Verzorging

Wellness en Verzorging voor Uzelf

Floaten een geweldige manier van ontspanning!

Tegenwoordig heb ik een geweldige manier gevonden om mijn wekelijkse stress kwijt te raken! Een aantal maanden op rij heb ik namelijk in de weekenden lastig gehad van een humeurig en vermoeid gevoel. Totdat mijn moeder een aantal lovende verhalen vertelde over haar eigen ervaringen met floaten. Maar wat is floaten? nou dit is als het ware een een cabine(ruimte) waar u helemaal alleen bent. In deze ruimte bevind zich een gedeelte met zout water waar u in kunt liggen. Dit zoute water draagt uw lichaam dus u hoeft alleen maar u ogen dicht te doen en te ontspannen. Wanneer u deze sessie optimaal ontspant dan heeft dit dezelfde werking als vijf uur slaap. Na het horen van deze manier om te ontspannen heb ik dezelfde dag een afspraak gemaakt voor de eerstkomende Zaterdag, bij het wellness centrum Wellness-Ijzendijke!

Ontspannen

Een aanrader voor u!

Dankzij deze manier van ontspannen kom ik iedere zaterdag weer tot rust! Hierdoor voel ik mijzelf op de zaterdagavonden, de zondagochtend, zondagmiddag en zondagavond tip top in orde. Het is net alsof alle stress van mijn schouders valt wanneer ik plaats neem in dit zoute water. Als u last heeft van veel stress door uw beroep, thuissituatie of een andere reden? Dan raadt ik het u aan om zo snel als mogelijk gebruik te gaan maken van deze vorm van ontspanning. De prijzen zijn voordelig en het doet uw lichaam goed!

Floaten