Wellness Verzorging

Wellness en Verzorging voor Uzelf

Een zeer ontspannende massage in Alphen aan den Rijn

Je mag mij bijna wel wakker maken voor een massage Alphen aan den Rijn. Ik zeg bijna, want natuurlijk heb ik mijn nodige slaap nodig. Deze slaap is helaas de laatste tijd zeer moeilijk te vinden bij mij. Nachtenlang lig ik in mijn bed te woelen en tegen de tijd dat de wekker af gaat val ik in  slaap.  Wanneer je kijkt naar mijn dagelijkse werkzaamheden begrijp je misschien wel waarom ik de slaap niet kan vatten, maar daar wil ik het nu niet over hebben. Waar ik het wel over wil hebben zijn de heerlijke massages die je bij Pravoma kan krijgen.    

Massage Alphen aan den Rijn

 

Heerlijk ontspannen weer naar huis

Elke keer wanneer ik een massage hier in de salon in Alphen aan den Rijn heb gehad, ben ik weer helemaal ontspannen en relaxed. Een lange tijd had ik al een tijd enorme pijn in mijn rug, deze pijn werd alleen maar erger in plaats van minder. Wat mij opviel was dat mijn rugpijn een stuk minder werd na een ontspannende massage. Ook merkte ik dat ik na een behandeling hier bij Pravoma een stuk relaxter in mijn vel zat. Niet voor niets wordt er gezegd dat een goede massage goed is voor lichaam en geest.