Wellness Verzorging

Wellness en Verzorging voor Uzelf

Alles wat je moet weten over een Profhilo en Fillers behandeling

Als je op zoek bent naar het verminderen van tekenen van veroudering of het verbeteren van je gelaatstrekken, zijn er een paar opties beschikbaar. Profhilo en fillers amsterdam zijn twee van de populairste behandelingen in de esthetische geneeskunde. Beide behandelingen bieden verschillende effecten, maar ze kunnen samen gebruikt worden om een mooi, natuurlijk ogend resultaat te bereiken. Laten we deze twee behandelingen en wat ze voor je kunnen doen eens nader bekijken. 

Profhilo behandeling 

Een profhilo behandeling is een injecteerbare behandeling die hyaluronzuur (HA) gebruikt om rimpels en huidverslapping in gezicht en hals aan te pakken zonder operatie of downtime. Het stimuleert de lichaamseigen collageenproductie, waardoor rimpels en fijne lijntjes worden gladgestreken en de huid wordt verstevigd voor een jeugdiger uitstraling. Een profhilo vereist doorgaans twee afzonderlijke behandelingen met een tussenpoos van vier weken voor een optimaal resultaat. Deze behandeling is ideaal voor mensen die tekenen van veroudering willen minimaliseren zonder operatie of downtime. 

Fillers 

Fillers zijn injecteerbare behandelingen die kunnen worden gebruikt om volume toe te voegen aan delen van het gezicht waar door veroudering verlies is opgetreden. Ze worden ook vaak gebruikt voor niet-chirurgische lipvergroting en wang vergroting, en voor het verbeteren van andere gelaatstrekken zoals kinvergroting of het modelleren van de kaaklijn. Het meest gebruikte type filler is gemaakt van hyaluronzuur, dat van nature in het lichaam voorkomt en de huid gehydrateerd en vol houdt. Afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt, kunnen fillers 6 tot 18 maanden meegaan voordat een nieuwe behandeling nodig is.                        

Of je nu op zoek bent naar een subtiele verbetering of naar dramatische resultaten, profhilo en fillers bieden veilige, effectieve oplossingen met minimale downtime of risico op complicaties. Wanneer ze samen worden gebruikt, kunnen ze prachtige resultaten opleveren die een jeugdig uiterlijk helpen herstellen en er toch natuurlijk uitzien en dat alles zonder chirurgie! Als je geïnteresseerd bent in meer informatie over beide behandelingsmogelijkheden of als je een afspraak wilt maken met een van onze ervaren behandelaars, neem dan vandaag nog contact met ons op!